Schadeberekening – Doe u zelf niet tekort!

Na een ongeval of verkeersongeluk heeft u meer dan genoeg aan uw hoofd. U heeft schade opgelopen en wordt ook nog geconfronteerd met extra kosten. Hoe weet u of u hiervoor een redelijke schadevergoeding krijgt? Wij kunnen u hierbij helpen.

U kunt zelf aan de hand van ons overzicht schadeposten bij letselschade nagaan of al uw schade in de berekening is meegenomen. Maar dat is niet genoeg! Om zeker te weten dat uw letselschade juist en volledig is becijferd heeft u een zorgvuldige berekening nodig. U heeft daar recht op!

Waarom Dennekamp Letselschade Utrecht?

Wij hebben in het verleden vele duizenden schadeoverzichten opgesteld. Ook voor ú maken wij graag een berekening. Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van schade na ongevallen. En wij hebben daarvoor alle kennis in huis:

Mr. Evert Jan Dennekamp is LetselschadeAdvocaat, aangesloten bij de LSA en de ASP;
Mr. drs. Sven de Leede is niet alleen advocaat, maar ook bedrijfseconoom.

Wij kennen het belang van cijfertjes: Na een gesprek met ons weet u waar u recht op heeft én hoe u dat recht kunt halen.

Stel ons uw vraag

Heeft u een vraag over het berekenen van de schadevergoeding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer (030) 261 01 01 of uw vraag stellen via deze website.