Direct contact | (030) 261 01 01

“Gratis” hulp bij letselschade

Juridische hulp van Dennekamp Letselschade kost u meestal helemaal niets. Het eerste gesprek is altijd volkomen vrijblijvend. Ook na dit eerste gesprek kunnen wij u bijna altijd kosteloos bijstaan. 

De aansprakelijke partij betaalt uw kosten

Uiteraard kunnen wij niet “gratis” werken, maar de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij de redelijke kosten van rechtsbijstand moet betalen. Het ongeval heeft er immers voor gezorgd dat u hulp nodig heeft. Wij spreken van tevoren met u af dat de kosten verhaald kunnen worden op de tegenpartij.

Beperkte kosten in andere gevallen

De aansprakelijkheid voor een ongeval is helaas niet altijd duidelijk. In die gevallen kunnen we niet altijd de kosten verhalen op de andere partij. Wij staan u ook dan graag bij en bieden daarbij onderstaande mogelijkheden om de kosten te beperken.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Wij zijn aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat u in sommige gevallen subsidie kunt krijgen voor onze rechtsbijstand. U kunt dit narekenen op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

No-cure-no-pay

Sinds 1 januari 2014 kunnen letselschade advocaten werken op basis van ‘no-cure-no-pay’. Dit betekent dat u niets hoeft te betalen als wij uw letselschadezaak niet met succes afhandelen. Lees meer hierover op de pagina No-cure-no-pay voor advocaten

Waarom Juridische Hulp?
Waarom Dennekamp Advocaten?
Wat Kost Het?